Εισφορά υπέρ Συλλόγου έτους 2018

Αρ. Πρωτ.: 365

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου  2018

Προς τα ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Θέμα:  Εισφορά υπέρ Συλλόγου

Συνάδελφε/σα,

Γνωρίζεις πολύ καλά (από τις προηγούμενες επιστολές) τον συνεχή αγώνα του Συλλόγου για την αποκατάσταση του βοηθήματός σου, γι’ αυτό και δεν τις επαναλαμβάνουμε αναλυτικά (ενδεικτικά: προσβολή των πολλών επιμέρους μειώσεων από το 2012, εκβολή χιλιάδων μελών μας από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, αντικαταστατική Γ.Σ. και άκυρο νέο Καταστατικό κλπ).

Όμως, τα Δικαστήρια κοστίζουν. Χωρίς και την δική σου συνδρομή ο Σύλλογος αδυνατεί να παρίσταται στα εκκρεμή Δικαστήρια.

Επομένως, από εσένα εξαρτάται εάν θα συνεχιστούν τα δικαστήρια, από εσένα εξαρτάται εάν θα παρασταθούμε προασπίζοντας τα δικαιώματά σου, ή εάν θα ερημοδικαστούμε και απορριφτούν οι αγωγές μας.

Δεν θα βγάλουν άλλοι τα κάστανα από την φωτιά. Μόνο εμείς μπορούμε, μαζί, με την συμβολή του καθενός – και την δική σου!

Η εισφορά των μελών αποτελεί το μόνο έσοδο του Συλλόγου μας. Όποιος νομίζει ότι «δεν θα σωθεί ο Σύλλογος από τα δικά μου 10 ευρώ», αυταπατάται.  Όποιος δεν συνεισφέρει ευσυνείδητα τον όβολό του καταδικάζει τον Σύλλογο σε θάνατο! «Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι». Και το «σακούλι» του Συλλόγου μας έχει πλέον αδειάσει.

Ο Σύλλογος κινδυνεύει άμεσα να κλείσει, αφού δεν έχει έσοδα να αντιμετωπίσει τα στοιχειώδη πάγια έξοδά του! Γι’ αυτό επείγει, συνάδελφε, να καταθέσεις άμεσα την εισφορά σου.

 

Συνάδελφε/σα, που μέχρι τώρα δεν έχεις καταθέσει την εισφορά έτους 2018, παρακαλείσαι έγκαιρα να την καταθέσεις στον λογαριασμό του Συλλόγου μας, που τηρείται στην ALPHA BANK και είναι ο κάτωθι:

Αρ. Λογ/σμού: 101 -00-2101-017499                        ΙΒΑΝ: GR65 0140 1010 1010 0210 1017 499

ΠΟΣΟ: € 10,00

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥ:   ……………………………………………………

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ:                                               ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΤΟΥΣ 2018

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Βέργος                   Ιωάννης Σμυρναίος

Υ.Γ.1. Εάν έχεις ήδη καταθέσει την εισφορά σου, δεν χρειάζεται να λάβεις υπόψη τα παραπάνω.

Υ.Γ.2. Υπενθυμίζουμε (όπως αναφέραμε στην υπ’ αριθμ. 363/31-8-18 επιστολή του Συλλόγου όπου αναρτήσαμε στο διαδίκτυο) ότι μετά την ακύρωση, του παράνομου καταστατικού δύναστε να διεκδικήσετε την μείωση του επιδόματος που είχε επιβληθεί μ’ αυτό (το Καταστατικό) από Οκτώβριο 2015. Προκειμένου να μειωθεί η δαπάνη που ανακύπτει για τον καθένα, εισηγούμαστε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο, ώστε να ομαδοποιηθούν περισσότεροι συνάδελφοι σε μια αγωγή.