Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΓΙΑ ΤΙΣ 2-10-2020

Συνάδελφοι, συναδέλφισες,

Στην εκφωνηθείσα σήμερα ενώπιον του Αρείου Πάγου αναίρεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ κατά της εφετειακής απόφασης 2724/2018, που είχε επιδικάσει υπέρ των συνταξιούχων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, αναδρομικά από το 2015 έως και 2018, το Ταμείο ζήτησε και έλαβε αναβολή για την ως άνω ημερομηνία, προσκομίζοντας αναίρεση που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Προσωπικού ALPHA BANK και πρέπει να συνεκδικαστεί με την αναίρεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Όπως είναι φυσικό, συνάδελφοι, ο Σύλλογός μας, θα συνεχίσει τον αγώνα του για την τελική δικαίωση, που θα έλθει σε ένα χρόνο, ήτοι τον Οκτώβριο 2020 που θα συζητηθεί τελικά από τον Άρειο Πάγο και ας μη χαίρεται το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που …κατόρθωσε με την συνδρομή του Συλλόγου Εργαζομένων στην ALPHA BANK να κερδίσει …χρόνο για την συνεκδίκαση της εν λόγω αναίρεσής του και του Συλλόγου Προσωπικού ALPHA BANK.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει τις προσπάθειές του περί της εντάξεως της επικουρικής μας σύνταξης στο ΕΤΕΑΕΠ, που είναι ο μοναδικός στόχος για την επιβίωση ενός αξιοπρεπούς Επικουρικού Βοηθήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Ιωάννης Βέργος                      Ιωάννης Σμυρναίος