Οι Βοηθηματούχοι Συνταξιούχοι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ δεν συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συνάδελφοι/σες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε να μη συμμετέχουν οι Βοηθηματούχοι Συνταξιούχοι του Συλλόγου μας στις εκλογικές διαδικασίες του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, αγνοώντας την ανακοίνωσή του (του Ταμείου) “Οδηγίες προς Συνταξιούχους”, με την οποία τους καλεί να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν “για εκλογή αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης”.

ΟΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Τουναντίον υπεραμυνόμεθα την απόφαση του εφετείου (2724/2018) που επαναφέρει το προϊσχύον καταστατικό του Ταμείου με την επαναφορά του βοηθήματος στο νόμιμο ύψος τους -όπως καταβάλετο μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2015- και να επιστρέψει την αναδρομικότητα του βοηθήματος, που παράνομα υπολόγιζε το Δ.Σ. του άκυρου Καταστατικού από 1-10-2015 και εντεύθεν.

Ο Σύλλογός μας πριν από -5- χρόνια και πλέον έχει ταχθεί υπέρ της εντάξεως του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΠ (πρώην ΕΤΕΑ) και συνεχίζει τον αγώνα του για την ένταξή του, που δυστυχώς οι διοικούντες το Ταμείο δεν συναινούν στην ένταξή του.

Υπενθύμιση:

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, ως γνωστόν, προέβη πρόσφατα στην κατάθεση αγωγής κατά του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ την 5-2-2019, προσβάλλοντας το κύρος των εργασιών της αντικαταστατικής Γενικής Συνέλευσης της 5-8-2018 που αφορά την (ξανά) τροποποίηση του προϊσχύοντος Καταστατικού που ισχύει και που δυστυχώς οι Διοικούντες το Ταμείο συνεχίζουν να εφαρμόζουν το ακυρωθέν Καταστατικό του 2015, που με τις …ίδιες τροποποιήσεις του 2015 που ακυρώθηκαν με την 2724/2018 απόφαση του Εφετείου και που τις ξαναψήφισαν πάλι …τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2018, προϊόν της παράνομης και αντικαταστατικής Γενικής Συνέλευσης της 5-8-2018. (βλέπε ανάρτηση του Συλλόγου μας με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2019).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Βέργος                                Ιωάννης Σμυρναίος