ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας παραθέτει κατωτέρω το περιεχόμενο της απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου μας (20-6-2018) που απέστειλε στο Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σχετικά με την καταβολή της διαφοράς της επικουρικής σύνταξης (αναδρομικότητας), προς ενημέρωσή σας.

Συνάδελφοι,

Είμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρηθούμε έντονα ως προς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης (22-6-2018) των Συλλόγων των Εργαζομένων:-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ALPHA BANK, EUROBANK-ERGASIAS (ΤΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ), ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΤΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ), ΣΩΜΑΤΕΙΟ (UNION) EUROBANK (ΤΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ), ΤΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, EUROBANK-ERGASIAS (ΤΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΘΗΝΩΝ) και

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΙΟΝΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-

που αναφέρεται ψευδώς ότι ζητούμε την επαναφορά του βοηθήματος στα 990 € και την αναδρομικότητα (Οκτώβριος 2015 με Ιούνιος 2018) …που κατ’ αυτούς ξεπερνούν τις 19.000 € κατά μέσον όρο, πράγμα ψευδέστατο όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής μας.

Ωστόσο αγαπητοί Βοηθηματούχοι του επικουρικού μας Ταμείου

ΑΓΝΟΗΣΤΕ

παντελώς το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης των εν λόγω Συλλόγων των Εργαζομένων.

Συνάδελφοι,

Με όσα συμβαίνουν στο Επικουρικό μας Ταμείο και σε τι κατάληξη θα έχει το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ μας, ως προς την ένταξή του στο ΕΤΕΑΕΠ (Πρώην ΕΤΕΑ), ο Σύλλογός μας θα σας ενημερώνει συχνά μέσω της ιστοσελίδας του, έγκαιρα και υπεύθυνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας υπενθυμίζει ότι:

Για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑ (πρώην) και νυν ΕΤΕΑΕΠ την είχε προτείνει ο Σύλλογός μας προ 10ετίας προς το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, που δυστυχώς την απέρριπτε συνεχώς η πλειοψηφία του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και που η πρότασή μας είναι ίδια μέχρι και σήμερα και δυστυχώς την αγνοεί ακόμη και σήμερα το έκπτωτο …Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αυτοπροτάθηκε ως προσωρινή Διοίκηση του Ταμείου και που λειτουργεί αντικαταστατικά και αδιαφορεί στην επαναφορά του προϊσχύοντος Καταστατικού, σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου υπ’ αριθ. 2724/2018.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Βέργος                                                        Ιωάννης Σμυρναίος